دادخواست الزام به تنظیم سند در صورت فوت مالک

دادخواست الزام به تنظیم سند در صورت فوت مالک

دادخواست الزام به تنظیم سند در صورت فوت مالک

دادخواست الزام به تنظیم سند در صورت فوت مالک : در مواردی ممکن است شخصی که مالک رسمی ملک است فوت کرده باشد. در این حالت شما اگر بخواهید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح کنید باید حتما دادخواست به طرفیت ورسه ی آن شخصی که مالک بوده است را مطرح کنید. گاهن ممکن است که شما گواهی انحصار وراثت نداشته باشید و یا در واقع ورسه ی مالک اصلی، گواهی را در اختیار شما قرار ندهند. با توجه به این که شما ذی نفع محسوب می شوید، این امکان را دارید که از طریق شورای حل اختلاف به استناد مبایعه نامه ای که دارید درخواست صدور گواهی انحصار وراثت را مطرح کنید و بعد از آن که گواهی انحصار وراثت مالک صادر شد، دادخواست الزام به تنظیم، علیه ورسه ی مالک را مطرح کنید.

 

دادخواست الزام به تنظیم سند در صورت فوت مالک

 

قرارداد اجاره  چگونه باید تنظیم شود؟

وکیل ملکی در تهران : اجاره عقدی است که به موجب آن مستأجر مالک عین منافع مستأجره (مال مورد اجاره) می شود و در نتیجه می تواند در آن ملک هرگونه دخل و تصرفی را انجام دهد.

گرچه عنوان عقد اجاره ممکن است این توهم را به‌ وجود آورد که مستاجر مالک مورد اجاره نمی‌ شود بنابر‌این نمی ‌تواند همانند مالک در مورد سرنوشت آن تصمیم‌ گیری کند، لیکن به حکم ظاهر ماده قانونی یاد شده چون مستاجر مالک منافع مورد اجاره می ‌شود، می ‌تواند در مدت اجاره نسبت به منافع مورد اجاره دخل و تصرف مالکانه کند اعم از انتقال، هبه، صلح و غیره.

نتیجه گیری

در پایان و به عنوان نتیجه گیری کلی از آنچه که بیان شد، دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی از جمله دعاوی محسوب می شود که شخصیت خوانده دعوا ملاک و معیار نبوده و درصورت فوت وی نیز می توان علیه وراث مطرح و خواهان رسیدگی شد.

برای طرح این دعوی، علاوه بر عقد قرارداد معتبر و قانونی، گواهی عدم حضور خریدار در دفتر اسناد رسمی و… گواهی انحصار وراثت برای تعیین و شناسایی وراث متوفی که دعوی علیه آنها مطرح شده است، الزامی است.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *